L’Associació

Música, cultura, comunitat.

La Colònia de Sant Pere és una petita localitat costanera de Mallorca, tranquil·la i genuïna. La seva gent és autèntica i des de sempre molt compromesa amb la comunitat. L’any 1996 l’impuls per construir un orgue va derivar en la creació de l’associació Amics de la música de la Colònia de Sant Pere. Ens vàrem començar a organitzar entre nosaltres per posar en marxa una sèrie d’iniciatives a través de les quals finançar la construcció d’aquest instrument musical. Poc a poc aconseguírem recaptar els doblers necessaris per l’orgue (que avui podeu contemplar i escoltar a l’església parroquial) i, a partir d’aquell moment, l’associació no ha deixat d’organitzar concerts, esdeveniments i activitats relacionades amb la música. La nostra associació promou la cultura musical a la Colònia de Sant Pere i és un dels motors culturals més actius de tota l’illa.

Volem apropar la música a més gent.
Volem reforçar la importància d’aquest art en l’educació.
Volem difondre el nostre patrimoni musical.

La junta directiva actual està formada per:

M. Rosa Cantó, Presidenta

Antònia Fuster, Secretaria

Pilar Crego, Tresorera

Andreu Genovart, Vocal

Maria Francisca Danús,Vocal

M. Francisca Pérez, Vocal

Rosana Camara, Vocal

Esdeveniments

Organitzam presentacions, cinefòrums, xerrades, concerts, i d’altres iniciatives culturals.

Si t’agrada la música clàssica consulta la nostra agenda.

Setmana de Música Antiga

Cada any organitzam la Setmana de Música Antiga, un festival dedicat a les músiques del passat que anima l’estiu de la Colònia de Sant Pere. És el nostre esdeveniment estelar. Aquí tens més info sobre totes les edicions.

Mantenir aquestes activitats és un gran esforç per a l’associació, per això hem de menester persones que hi contribueixin tota volta que es beneficien de les activitats.

Descobreix tots els avantatges de ser part de la nostra associació.
Pots ser soci per només 20€/any!

Al llarg de la nostra història hem col·laborat amb moltes entitats, com per exemple…