Formació

Amics de la música col·labora en el finançament d’una classe de reforç de música i moviment al Centre d’Ensenyament d’Infantil i Primària (CEIP) Rosa dels Vents, de la nostra localitat.

Aquest centre destaca pel seu caràcter innovador i pioner en el desenvolupament d’estratègies educatives capdavanteres.

Aquesta col·laboració deriva dels tallers de veu que organitzava l’associació anys enrere. L’any 2016 el taller de veu es va integrar dins l’horari lectiu del CEIP a fi d’arribar a més població infantil. A hores d’ara aquesta activitat està liderada per n’Arantxa Riera, una destacada pedagoga en el camp de la música.

Un dels objectius de l’associació, segons els seus estatuts és fomentar l’educació musical a la nostra comunitat.

Visita la web del centre clicant damunt aquest enllaç: www.ceiprosadelsvents.com.

Amics de la música col·labora amb el Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere en el manteniment d’una agrupació de vent de caràcter formatiu i lúdic. La Xaranga Els Esparralls participa en les principals festes populars de la Colònia i és ideal per animar-se a aprendre a tocar un instrument!

Si tens interès en formar-ne part, escriu a aquesta adreça: centreculturalcolonia@gmail.com.

La Setmana de Música Antiga de la Colònia de Sant Pere és el marc idoni per oferir cursos d’especialització a mans dels propis artistes de la Setmana. Interpretació amb instruments d’època, cant gregorià, polifonies tradicionals… aquesta oferta no la trobaràs enlloc més a la nostra illa.

Vine a gaudir de la música d’una manera més activa i compromesa, visita gratuïtament tots els esdeveniments de la SMA i, entre una cosa i l’altra, passeja per vorera de mar o fes-hi un capfico!

Demana tota la informació que necessitis al voltant d’aquest apartat al correu: formacio@amicsdelamusicacolonia.org.

Mantenir aquestes activitats és un gran esforç per a l’associació, per això hem de menester persones que hi contribueixin tota volta que es beneficien de les activitats.

Descobreix tots els avantatges de ser part de la nostra associació.
Pots ser soci per només 15€/any!